Държавата отпуска спешно 10 млн. лв. за летни униформи за

...
Държавата отпуска спешно 10 млн. лв. за летни униформи за
Коментари Харесай

10 млн. лв. за униформи на полицаите

Държавата отпуска незабавно 10 млн. лева за летни униформи за служителите на реда, а лимитите за гориво на патрулките отпадат. Това разгласи министър-председателят, който участва на национално заседание на Министерство на вътрешните работи дни преди плануваните митинги на чиновниците в системата, написа bTV.

Средствата не се отпускат поради подготвяния митинг, а тъй като настояванията са основателни, акцентира Борисов. Вчера синдикатите оповестиха, че излизат на улицата на 5 юли, а главните им претенции са по-висока заплата, униформи, защото сега се постанова да купуват облекло с персонални средства, и напълно нов закон за Министерство на вътрешните работи. Премиерът съобщи, че повече не желае да чува, че служителите на реда нямали гориво и нафта, с цел да посетят даден сигнал.



Той разпореди и незабавно да се облекчи административната тежест за жителите, защото администрацията в Министерство на вътрешните работи е една от най-тежките. Съвещанието беше планувано и не е обвързвано с митингите на синдикатите. На него участва и основният прокурор Сотир Цацаров. Той насочи рецензии към Министерство на вътрешните работи и уточни слабите звена – битката с корупцията и икономическите закононарушения, както и образованието на дознателите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР