Държавата няма пари, партиите нямат пари, освен партията на властта

...
Държавата няма пари, партиите нямат пари, освен партията на властта
Коментари Харесай

Журналистка: Слави Трифонов помага на статуквото

" Държавата няма пари, партиите нямат пари, с изключение на партията на властта - ГЕРБ, умората от предходните избори е голяма и единствено човек, който не е правил избори, може с лека ръка да зачертае резултатите от 4.04.
Разбирам за какво за партията на Слави е елементарно да го направи - те акция по места съвсем не вършиха. Просто пристигнаха на вълната на наказателния избор против систематичните партии.
 Волгин: Правителство в границите на този парламент ще бъде цялостна порнография Волгин: Правителство в границите на този парламент ще бъде цялостна порнография
" Правителство в границите на този парламент ще бъде цялостна порнография. Подобно държавно управление изисква събирането на партии, които нямат нищ...
За останалите обаче да стартират отначало срещи с електората всеки ден, по няколко, в продължение на месец, в разнообразни села и общини, да търсят средства за акция в изискванията на пандемия, е някакъв призрачен сън ", във Facebook.
" А да го преживеят два пъти, е двоен призрачен сън. Но по-голямото ми безпокойство е, че идващите избори ще наредят политическите сили в още по-голяма взаимозависимост едни от други. Парламентът ще е още по-фрагментаризиран. Вероятно Каракачанов ще се бори за последно, на живот и гибел да влезе в Народно събрание. И ще успее. Божков също.
За Мая не мога да предсказвам, допустимо е да не влезе. Само политически необразовани или подвластни по един или различен метод хора могат да приветстват концепцията за серпантина от избори в обстановка като сегашната. Слави оказва помощ на статуквото. На Борисов ножът ще му се размине за следващ път. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР