Държавата не направи всичко по силите си, за да помогне

...
Държавата не направи всичко по силите си, за да помогне
Коментари Харесай

Адв. Балачев: Правителството постави кораба Царевна над здравето и живота на българските моряци!

" Държавата не направи всичко по силите си, с цел да помогне на българските моряци, блокирани в Украйна! Тя сложи спасяването на кораба над живота и здравето на българските жители! ", съобщи на брифинг през днешния ден адв. Бранимир Балачев, народен представител от ГЕРБ/СДС от Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg

" Ще внеса запитване дали българското държавно управление е подхванало съответни дейности да освободи моряците и кораба. Ще желая разбор, с цел да потвърдим, че не са подхванати никакви стъпки и има пояснение за това. Корабът " Царевна " е благосъстоятелност на Рубин Коцев, а регионалният координатор на Политическа партия е съсобственик, както и неговият наследник Благомир Коцев, който е регионален шеф на Варна от " Продължаваме промяната ". През цялото време задачата е била да се опази корабът, а не моряците ни и по тази причина никакви стъпки за освобождението им не са подхванати.

Що се отнася до Благомир Коцев, той е в нарушаване на закона по доста линии. И досега не е освободен като съучастник от 7 компании, в които взе участие и една от аргументите за това, че има запор, поради отговорности. При тези условия той няма по какъв начин да бъде освободен, само че в това време е неприемливо да заема държавна служба.

" Продължаваме промяната " вършат систематични нарушавания на закона.

Избрахме ръководител на КЕВР без нужния ценз и обучение, а ние сме в тежка енергийна рецесия, провокирана точно от ръководещите.

Прехвърлихме Българска народна банка към министерството на Даниел Лорер в цялостно несъгласие с правилника на Народното събрание ", разяснява Бранимир Балачев.

Повече вижте във видеото!  

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР