Държавата не иска да работи с настоящото ръководство на БФС.

...
Държавата не иска да работи с настоящото ръководство на БФС.
Коментари Харесай

Димитър Бербатов пред Euronews Bulgaria: Стоя сам зад себе си за президент на БФС

Държавата не желае да работи с актуалното управление на БФС. Тоест, те няма по какъв начин да видят план за нов народен стадион. “ Това сподели в изявление за Euronews Bulgaria претендентът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов.

Държавата би трябвало да е сътрудник на футболния съюз, с цел да може да се реализира този народен стадион, безапелационен е той.

Бербатов увери, че има човек в екипа си, който дава отговор тъкмо за това, само че не посочи къде счита да бъде новият стадион, с цел да не му откраднат концепцията. Но уточни, че центърът на София не е най-удачното място.

 

Ние неистово се опитваме да покажем това, което се е случило с струпване през последните 18 години. Това е главната битка. Когато няма мандатност на един президент, безграничната власт води до това всичко във футбола да наподобява с главата надолу.

Не мисля, че някой може да стои зад мен – аз си заставам самичък зад себе си . И мога да си разреша да организирам акции, да пътувам из страната.

Аз и моят екип представяме концепциите си. И след това самите клубове ще преценяват дали заслужавам тяхното доверие.

Конгресът би трябвало да бъде почтен, клубовете не би трябвало да бъдат измъчвани вербално , да им се оказва напън, с цел да гласоподават за някого. Дали аз ще бъда по-добър или не – в случай че се стигне до такава степен, времето ще покаже.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР