Държавата не е плащала никакви милиони, става дума за една

...
Държавата не е плащала никакви милиони, става дума за една
Коментари Харесай

Елена Йончева: В България политика се прави с лъжи и манипулации

" Държавата не е плащала никакви милиони, става дума за една операция, една неистина. По този метод в България се прави политика – с неистини, с операции ". Това съобщи пред bTV депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Журналистката преди дни осъди на първа инстанция премиера Бойко Борисов за клюка, като съдът постанови да й бъдат платени 5000 лева обезщетение. Жалбата на Йончева бе реакция на думи на министър-председателя пред кореспонденти през март т.г., когато той съобщи, че страната е плащала милиони за филмите, които тя е правила.
" Съдът реши, че Бойко Методиев Борисов е клюкар, че той е измамник ", добави Елена Йончева. Тя счита, че реакцията на Борисов пристигнала след нейно тв присъединяване, в което декларира, че от ГЕРБ крадат от програмата за саниране и от построяването на оградата на границата. Йончева е безапелационна, че е потвърдила думите си с съответни обстоятелства.
Тя не утвърди постъпката на своя сътрудник от парламентарната група Таско Ерменков, който разгласява пост във " Facebook ", в който се усъмнява за замърсяване на водата на София. Според Йончева, политиците не трябва да употребяват обществените мрежи за разговор с институциите. Тя обаче акцентира, че схваща Ерменкова, защото институциите крили 5 месеца за замърсяването с уран на водата в Хасково, а и досега не са посочили причинителя.
Елена Йончева също по този начин разгласи за неуспех срещата " Европейски Съюз - Западни Балкани ", която се състоя в столицата през предходната седмица. " В Софийската декларация се приказва за вероятност, до момента в който в Солунската се приказва за съответна дата... Поставени са условия, които са неизпълними за страните от Западните Балкани ", добави тя.

Снимка: БГНЕС
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР