Държавата изненадана от съдебното решение , което върна Евролаб на

...
Държавата изненадана от съдебното решение , което върна Евролаб на
Коментари Харесай

Държавата изненадана, че съдът връща Евролаб на границата

Държавата сюрпризирана от правосъдното решение, което върна Евролаб на границата. Това стана ясно от коментара пред Българска национална телевизия на Иван Христанов, заместител -министър на земеделието.

В момента е повишен контролът, по думите му. Три пестицида, неразрешени от Европейски Съюз , не са изследвани на границата. Те се употребяват при цитрусите . Компетентните органи би трябвало да проверяват несъответствията на границата, съгласно Христанов.
 Съдът върна Евролаб 2011 в Граничен контролно-пропусквателен пункт Обновена
Съдът върна Евролаб 2011 в Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево "

Това се постанова поради незаконосъобразни дейности на БАБХ

Според него турската страна е реагирала обикновено за намесата на българската страна на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, стана ясно още от думите му. Към ГДБОП са подадени редица данни за извършители.

Утре дружно със очевидци ще се подадат още данни в ГДБОП. Те са плащали за услуги, които не са им предоставяли и не им е давана опция за отвод, съгласно Иван Христанов.
 Зам.-министърът на земеделието алармира ГДБОП за нарушавания на
Зам.-министърът на земеделието алармира ГДБОП за нарушавания на " Капитан Андреево "

Иван Христанов внесе директория с документи за осъществени нарушавания през последните 10 години

Полагаме старания да няма храни с пестициди, посочи заместник-министърът на земеделието. Турция е взела ограничения надлежно.

Политическа партия продължава да упорства да осъществяваме мандата, сподели той за политическите земетресения. Според него се основава непредсказуемост, а има доста неща да се свършат в страната . Христанов не е оптимист, че третият мандат ще се осъществя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР