„Държавата има огромен цигански проблем и ако се правим, че

...
„Държавата има огромен цигански проблем и ако се правим, че
Коментари Харесай

Джамбазки: Държавата има огромен цигански проблем

„ Държавата има голям цигански проблем и в случай че се вършим, че не го виждаме, тези случаи ще стават от ден на ден и повече. Престъпленията би трябвало да бъдат наказвани – строго и заслужено. Тези закононарушения не се санкционират от години. Очевидно е това. Има голям проблем с неналичието на правдивост в тези случаи на битово етническо принуждение и на убийства, осъществявани от такива групи”. Така евродепутатът Ангел Джамбазки разяснява пред Нова тв побоя над 18-годишния Алекс от Бяла, който умря в болница.

Джамбазки отхвърли обвиняванията, че Вътрешна македонска революционна организация провежда митинги единствено когато убийството е осъществено от роми.

„ Нищо сходно няма. Казвам, че има голям проблем с невписването на ромите в българското общество, с експанзията в тази общественост, с деянията на тази експанзия, с безспорното тичане от казуса, с това, че има редица организации, които получават пари, с цел да замазват този проблем. Говорим за редовно неуважение на законността”, разяснява Джамбазки.

„ Защо съдът не осъжда нарушителите и те не са в пандиза?”, попита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР