Държавата и неправителствения сектор трябва да работят заедно за по-доброто

...
Държавата и неправителствения сектор трябва да работят заедно за по-доброто
Коментари Харесай

Правителството и УНИЦЕФ ще продължат да работят за спазване правата на децата

Държавата и неправителствения бранш би трябвало да работят дружно за по-доброто бъдеще на децата на България. Това сподели в Разлог ръководителят на Държавната организация за протекция на детето - доктор Елеонора Лилова. С новия представител на УНИЦЕФ за България доктор Джейн Муита посетиха Центъра за настаняване от фамилен и несемеен вид.

Българското държавно управление и УНИЦЕФ ще продължат да работят дружно, с цел да подсигуряват спазването правата на децата.
доктор Елеонора Лилова - предс. на Агенцията за протекция на детето: УНИЦЕФ ще поддържа държавната политика и ще извършва държавното съглашение, което УНИЦЕФ е подписало с сегашното държавно управление.д-р Джейн Муита - представител на УНИЦЕФ за България: Надявам се, че дружно с напъните на държавното управление на България можем да продължим да се грижим за децата, тъй че те да могат да развият своя цялостен капацитет и да станат сполучливи и щастливи.
В Националната тактика за развиване на детето за идващите 10 години ще бъде включен тригодишен проект за работата на неправителствения бранш.
доктор Елеонора Лилова - предс. на Агенцията за протекция на детето: Провеждаме съвещания и разписахме дружно с неправителствения бранш рамков документ, по който до края на годината да може тези пет месеца да вървим дружно.
По време на визитата си в Центъра за настаняване от фамилен и несемеен вид в Разлог децата съумяха да впечатлят своите посетители с кулинарните си умения. Почерпиха ги с обичайна за разложкия край баница или както я назовават тук - кухина.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР