Държавата е впрегнала в извънреден щаб на територията на Бургас

...
Държавата е впрегнала в извънреден щаб на територията на Бургас
Коментари Харесай

Държавата погна търговци в Бургас. Отвръща на удара след покушението в София


Държавата е впрегнала в ексклузивен щаб на територията на Бургас представители от управленията на Национална агенция за приходите, Митници, РЗИ и Агенцията по храните. Щабът има проект за непрекъснато деяние от 21 декемви до 2 януари в това число. Ще бъдат „ ударени” ненадейно огромни хранилища за хранители артикули, главно вносни, както и за акцизни артикули – алкохол и цигари, предава Флагман.бг, като се базира на извънредно приближен източник. Вчера първият нападнат обект е бил складовата база „ Булджак” на ул.”Индустриална”№ 3 в Бургас, където съхраняват стотици тонове риба и рибни артикули. Спецекипът е бил образуван от чиновници на посочените нагоре държавни звена.

„ Проверката на „ Булджак” тече и все още, само че не са открити съществени нарушавания. Утре продължаваме, името на обекта обаче ни се оповестява минута, откакто към този момент сме събрани на едно място – директно преди потеглянето ни – няма никакъв късмет за теч на инфрмация”, добави източникът, представен от Флагман.

Действията на бургаска територия не са самодейност, а са част от огромна интервенция, която тече в огромните регионални центрове. Държавата на процедура е превела заканата да отвърне на удара след демонстративния опит за убийството на чиновник от НАП-София на 18 декември. 43-годишният Ивайло Стаменов продължава да е в сериозно положение във Военномедицинска академия. Следствието съвсем изцяло изключи персонален претекст за стрелбата по него в центъра на столицата. Стаменов е отговарял за инспекции на огромни хранилища с импорт на артикули от Европейски Съюз, също и на акцизни – като алкохол, цигари и горива.

Снимка: ЛИЧЕН АРХИВ и Флагман
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР