Държавата е обявила война на трафикантите е изречение за реклама,

...
Държавата е обявила война на трафикантите е изречение за реклама,
Коментари Харесай

Експерти с идея: Държавата да плаща на трафикантите, за да предават бежанците

Държавата е оповестила война на трафикантите е изречение за реклама, това е закононарушение и би трябвало да се санкционира. Вижда се, че няма агентура, няма сигнали от локалните. Не знаем действително какъв брой са минали през границата ни, ние знаем единствено върха на айсберга. Това съобщи в ефира на Нова телевизия проф. Николай Радулов.

Проф. Владимир Чуков подмятна концепция страната да заплаща на трафиканти на хора, с цел да предават на полицията искащите да влязат в България незаконни мигранти и бежанци. Според Чуков методът би трябвало да бъде както тоягата, по този начин и моркова.

" Трябва да погледнем какво вършат гърците. Те непосредствено работят с долните етажи на трафикантите. Дават по 100 $ на глава и те им ги водят където ще ги залови полицията ", съобщи Чуков. Този метод, комбиниран с смяна в законите е понижил бежанския напън към Гърция, твърди той.

Думите на Чуков бяха във връзка камиона-ковчег до София.

" Трафик на хора от Босфора към Европа постоянно е съществувал. През 718 година хан Тервел прокопава трап от Марица до Черно море и го цялостни с вода, с цел да спре арабите, в случай че завладяват Константинопол. България би трябвало да направи един стопански вал по границата с Турция, тези територии са незаселени и там няма кой да спре мигрантите ", сподели още Чуков.

Според Николай Радулов пък службите би трябвало да опитат да вземат информация от конкурентни мрежи за трафик на мигранти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР