Държавата е буквално счупена. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Държавата е буквално счупена. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Когато цифрите говорят, и посредниците мълчат

Държавата е безусловно счупена. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Над 2500 блока в България сме санирали. Има градове като Благоевград със 100 % санирани блокове. Те извадиха санирането от проекта за възобновяване. Защото в санирането е най-големия надзор - контролът на дамите и бабите, които живеят в блоковете, те през целия ден вървят след майсторите и гледат по какъв начин ги санират, пошегува се водачът на ГЕРБ. За страдание, това е най-лесната акция, най-лесните за ГЕРБ избори. Защото преди в стратегиите залагахме какво да надградим, посочи той.

Цената на електрическата сила август 2020 година при нас - 75 лева и 63 стотинки. При новия модел – през август е 846 лв. и 59 стотинки. Избирайте, благи мои. Аз повече на акция за нови избори няма да вървя. Сега обикалям и ви давам сред какво да избирате, посочи Борисов. Ето ви цената на тока единствено за две години.

При състояние, че въглищата са български в българските земни глъбини, миньорите, енергетиците, инженерите са българи. Енергопреносната система - 100% българска. Откъде пристигна това покачване, попита водачът на ГЕРБ.

Той сподели таблица с покачванията на цените на питателните артикули за по-малко от година. " Захар, боб, ориз, леща, брашно олио, ето ги " - уточни Борисов. Кое наложи да се вдигне олиото, в случай, че АЕЦ " Козлодуй " дава тока на 45 лв.? Колкото искаш слънчоглед и цената му пада. Токът - наш, земята - наша, комбайните са наши, кое подвигна цената? Искам да видите образно – няма стока, която да не се е вдигнала, откакто нашият модел го няма. На втори преценявайте. Половината можем да ги свалим, сподели още Борисов.

Когато цифрите приказват, и медиаторите мълчат, сподели той. 

2009 година ние дойдохме в най-голямата финансова рецесия. Тогава удържахме, българите не го усетиха, След това ни налетя миграционната рецесия. България имаше нула миграция.  Винаги благодаря на няколко фигури – ръководителите на Европейска комисия – Жан-Клод Юнкер и Урсла фон дер Лайен, както и на президента Ердоган. Важни са ни сътрудниците от Турция и тази геополитика по никакъв начин не е лесна, съобщи Борисов, представен от " Труд ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР