Държавата е без ръководители на службите. Това заяви служебният вътрешен

...
Държавата е без ръководители на службите. Това заяви служебният вътрешен
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Ще има още уволнения в МВР, полицаи са осигурявали купен вот

Държавата е без ръководители на службите. Това съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков като попита кой е разрешил на шефовете на ДАНС да са в неплатен отпуск, както и на районния шеф на полицията в Пловдив.

Според него отпускът на ръководителите на службите е до септември.

По мотив на пенсионирания Бойко Славчев, който беше административен секретар, Рашков сподели, че в този момент ще има повече време да бъде очевидец. Той е очевидец по делото за джиповете.

Още няма любимец за основен секретар след освобождението на Ивайло Иванов от поста в петък. 

Той заяви и че в идващите дни ще бъдат освободени от работа хора от Министерство на вътрешните работи , които не са се справяли.

" Няма място за суматоха измежду чиновниците в Министерство на вътрешните работи , а единствено при тези, които не са си правили работата. Това е обикновено ", сподели Рашков пред БТВ. На всички основни места назначенията били правени от предходния кабинет, който бил неодобрен от българския народ.

Имало и сигнал, че Министерство на вътрешните работи шефове са аварирали със служебна кола в извънработно време със фамилиите си. В момента се правело инспекция. 

" Някой би трябвало да носи отговорност. Полицейски шефове са осигурявали платен избор на изборите, вместо да му противодействат. Последният сигнал за това е от събота за регион, който е покрай София ", съобщи служебният вицепремиер и силов министър.

" Няма нищо необичайно в избора на Елена Фичерова за шеф на кабинета ми. Нямам никакви бележки към нея, тя е дълготраен чиновник на Министерство на вътрешните работи и отличен правист. Има професионални качества ", съобщи Рашков. Той не знаел, че е била претендент за народен представител от партията на Васил Божков, само че се поинтересувал след изявления в интернет. Поясни, че е заличена от листите месец преди вота.

" Има искова молба в съда поради неистини в тези изявления ", сподели Рашков. Той е виждал Васил Божков в почивната станция ан Министерския съвет във Велинград преди 30 години, само че нямал персонални връзки.

Органите на КАТ би трябвало да реализират непоколебим надзор, а не да тероризират водачите и да се крият в храстите, сподели още Бойко Рашков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР