„Държавата добре се справи с навременните мерки, надявам се да

...
„Държавата добре се справи с навременните мерки, надявам се да
Коментари Харесай

Александър Ненков: Президентът е обикновен критикар

„ Държавата добре се оправи с навременните ограничения, уповавам се да не се наложи още веднъж да се стягат ограниченията. Целта е гладко да минаваме през пандемията ", сподели в зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

Относно последните изявления на президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на събеседникът на медията Ненков означи: Президентът се свежда до един елементарен критикар. А напрежението сред институциите идва точно от Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и с рухването на рейтинга му се усилва и агресивното му говорене. Обединителят на нацията в един миг се оказа и представител на онеправданите, на тези, които през днешния ден прокуратурата преследва.

Радев: Моите връзки с бизнеса са радикално разнообразни от тези на премиера

"На Радев му се желае да бъде на мястото на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, само че очевидно още не е достигнал до нужното равнище ", заключи той.

"Държавата се пробва да подкрепи бизнеса, позитивното е, че България се пробва да играе роля на център на стабилността, до този миг още не сме теглили заем ", означи още Ненков за ситуацията на България по време на пандемията.

"България няма безусловно никакво желание да се отклонява от пътя на евроатлантическата си интеграция, добави той.

"ГЕРБ печели през последните години избори, тъй като прави това, което счита за редно и хората правят оценка стореното, безапелационен е зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР