Държавата дължи 34 милиона лева с ДДС за извършени строителни

...
Държавата дължи 34 милиона лева с ДДС за извършени строителни
Коментари Харесай

Държавата дължи 34 млн. лв. за лот 2 и 3 на АМ Хемус

Държавата дължи 34 милиона лв. с Данък добавена стойност за осъществени строителни действия при градежа на автомагистрала " Хемус " за сектори 2 и 3.

Това стана ясно по време на визитата на министъра на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов на пътния възел на основен път Плевен Ловеч, с цел да инспектира градежа на сектора от Автомагистрала „ Хемус ".

По време на визитата стана ясно, че до края на годината е допустимо да бъде пуснат в употреба първият сектор - от пътен възел " Боаза " до пътен възел Дерманци, както и приключен пътен възел Плевен-Ловеч, а доникъде на идната - целият сектор от п. в. Каленик до пътен възел Плевен.

" В момента страната строи, тя носи гаранции за издигнатото, само че действително е наела други компании. Единствено надзора, ноу-хауто, знаенето по какъв начин се прави автомагистрала, е в ръцете на тези хора, които виждате зад мен. Затова е доста значимо да си възстановим равновесието в тази договореност, бързо да го решим този въпрос и да продължим напред. Ако допуснем да изпуснем самодейността сета и допуснем да се разотиват изпълнителите, може би в действителност ще стане от една голяма българска фантазия да имаме цяла автомагистрала, да стане едно голямо българско крушение ", съобщи Гроздан Караджов, министър на Министерство на регионалното развитие.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР