Държава и бизнес подават ръка на туризма. Чрез нова онлайн

...
Държава и бизнес подават ръка на туризма. Чрез нова онлайн
Коментари Харесай

Нова платформа за насърчаване на вътрешния туризъм ще заработи у нас

Държава и бизнес подават ръка на туризма. Чрез нова онлайн платформа ще се предизвиква връзката сред хотелиерите, ресторантьорите и българския консуматор.
Онлайн резервационната система се назовава " Преоткрий България ". Платформата ще започва при започване на юни, дружно със започването на туристическия сезон. Платформата ще бъде безусловно безвъзмездна и предлагащите предложения ще могат да дадат най-хубава цена на крайния консуматор. Целта е безвреден и първокласен туристически артикул. Платформата е инициирана от " Метро България ", само че в нея влизат и доста други компании, които се включват в създаването на услугата.
Стана ясно, че посредством резервирането през платформата, ще се даде сигурност у хората, че избират място за отмора, което е обезпечено откъм непорочност и сигурност.
Министърът на стопанската система Емил Караниколов уточни, че ще се разчита най-вече на вътрешен туризъм. Той разясни, че през новата платформа ще се оферират български артикули и български предписания. Министърът разяснява, че задачата е да се помогне на секторите, които изпитват компликация, само че и най-вече да завоюва потребителят.
Министърът на туризма Николина Ангелкова разясни, че самодейността е обвързвана с сливане на напъните на бизнес и страна. Ангелкова акцентира, че всичко се прави в унисон да се предизвикват хотелиери и ресторантьори, с цел да се минимизра рискът. Николина Ангелкова изрази вяра, че представители на туристическия бранш ще се включат в платформата, която ще започва на 1 юни.
Земеделският министър Десислава Танева също приветства самодейността, като акцентира, че страната ще подсигурява за продукта, който се популяризира, през платформата.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР