Дария Дугина, дъщеря на руския обществен деец Александър Дугин, е

...
Дария Дугина, дъщеря на руския обществен деец Александър Дугин, е
Коментари Харесай

При взрив на автомобил загина Дария Дурина - дъщеря на известен общественик близък до Путин

Дария Дугина, щерка на съветския публичен деятел Александър Дугин, е починала при детонация на автомобил край Москва, съобщи ТАСС, базирайки се на Андрей Краснов, началник на публичното придвижване " Руски небосвод " и прочут на починалата.

" Да, доста тежко събитие, познавах Дария персонално. Даша пристигна на едно огромно дискусионно събитие, тъй като " Традиции " е фестивал, само че не в класическата си форма, а е полемика за настоящите трендове в културната, музикалната, филмовата, литературната сфера. Аз самият бях там ", сподели Краснов. " Близо до село Болшие Вяземи е избухнала експлозия, колата се е запалила незабавно, напълно е била обхваната от пламъци, тя е изгубила надзор, тъй като е карала с висока скорост и е изхвърчала на отсрещната страна на пътя ", описа той.

" Това е колата на татко й, Даша кара друга кола, само че през днешния ден тя караше неговата кола, а Александър Гелиевич пътуваше по различен метод. Той се върна и беше на мястото на нещастието. Доколкото разбрах, цел е бил директно Александър Гелиевич, а може би и двамата ", добави още Краснов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР