Дария Дугин, дъщерята на руския политически анализатор и близък сътрудник

...
Дария Дугин, дъщерята на руския политически анализатор и близък сътрудник
Коментари Харесай

Дъщерята на близък до Путин е била взривена в кола ВИДЕО

Дария Дугин, дъщерята на съветския политически анализатор и непосредствен помощник на президента Владимир Путин Александър Дугин, е починала, откакто колата ѝ се е взривила на пътя в покрайнините на Москва.

Предполага се, че гърмежът на Toyota Land Cruiser Prado, която Дария е управлявала, е трябвало да нарани Александър, който е трябвало да пътува с нея, само че в последна сметка е решил да се качи в различен автомобил.

" Терористите на украинския режим, пробвайки се да отстраняват Александър Дугин, взривиха щерка му... В кола. Светла памет на Дария, тя е същинско съветско момиче ", съобщи ръководителят на ДНР Денис Пушилин в пост в Telegram.

В момента е известно, че Дария Дугин дружно с татко си са взели участие в проявата " Традиция " в Подмосковието. Малко след случая самият Александър Дугин се появи на мястото на нещастието.



Руският вестник " Комерсант " пръв удостовери новината, като заяви, че полицията е на мястото на случая и че аргументите за него се проверяват.

Дугин е считан за създател на самодейността " Руски мир ", която залегна в милитаристичната и експазионистична външна политика на Кремъл.

Въпреки че не заема формален пост в държавното управление, бащата на Дария Дугина е непосредствен съдружник на съветския президент и даже е именуван " Распутин на Путин ".

Дъщерята на философа, Дария Дугина, е известна журналистка и коментаторка, която поддържа съветската инвазия.

По-рано тази година тя беше глобена от английските управляващи, които упрекнаха 30-годишната жена, че е съдействала за онлайн " дезинформация " по отношение на съветската инвазия в Украйна.

На ултранационалистическите писания на Александър Дугин се приписва, че надълбоко образуват мирогледа на Владимир Путин и той е тясно обвързван с съветската инвазия в Украйна.

Идеологът и преди е изразявал поддръжката си за съветската експанзия по отношение на Украйна и през 2015 година беше подложен под наказания на Съединени американски щати поради хипотетичното му присъединяване в анексирането на Крим от Москва през 2014 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР