Дария Дугин, дъщерята на руския политически анализатор и близък сътрудник

...
Дария Дугин, дъщерята на руския политически анализатор и близък сътрудник
Коментари Харесай

Дъщерята на идеолога на Путин загина при взрив в кола

Дария Дугин, дъщерята на съветския политически анализатор и непосредствен помощник на президента Владимир Путин Александър Дугин, е починала, откакто колата ѝ се е взривила на пътя в покрайнините на Москва.

Предполага се, че гърмежът на Toyota Land Cruiser Prado, която Дария е управлявала, е трябвало да нарани Александър, който е трябвало да пътува с нея, само че в последна сметка е решил да вземе обособена кола.

Russian media are reporting that a car exploded in Moscow oblast; allegedly, Darya Dugina, Alexander Dugin's daughter, was driving and that she died on the spot. No official confirmation at this point, also no information on the cause of the explosion.
— Russians With Attitude (@RWApodcast)
" Терористите на украинския режим, пробвайки се да отстраняват Александър Дугин, взривиха щерка му... В кола. Светла памет на Дария, тя е същинско съветско момиче ", съобщи ръководителят на ДНР Денис Пушилин в пост в Telegram.

В момента е известно, че Дария Дугин дружно с татко си са взели участие в проявата " Традиция " в Подмосковието. Малко след случая самият Александър Дугин се появи на мястото на нещастието.

Daughter of Aleksandr Dugin, Darya Dugina, assassinated in Moscow region. The bomb was intended for her father, but according to sources, the car was her daughter who used it. Darya a few months ago exposed Nazis in Azovstal yet.
— Bandy (@Bandy33807340)
Руският вестник " Комерсант " пръв удостовери новината, като заяви, че полицията е на мястото на случая и че аргументите за него се проверяват.

Дугин е считан за създател на самодейността " Руски мир ", която залегна в милитаристичната и експазионистична външна политика на Кремъл.

Въпреки че не заема формален пост в държавното управление, бащата на Дария Дугина е непосредствен съдружник на съветския президент и даже е именуван " Распутин на Путин ".

Дъщерята на философа, Дария Дугина, е известна журналистка и коментаторка , която поддържа съветската инвазия.

По-рано тази година тя беше глобена от английските управляващи, които упрекнаха 30-годишната жена, че е съдействала за онлайн " дезинформация " по отношение на съветската инвазия в Украйна.

На ултранационалистическите писания на Александър Дугин се приписва, че надълбоко образуват мирогледа на Владимир Путин и той е тясно обвързван с съветската инвазия в Украйна.

Идеологът и преди е изразявал поддръжката си за съветската експанзия по отношение на Украйна и през 2015 година беше подложен под наказания на Съединени американски щати поради хипотетичното му присъединяване в анексирането на Крим от Москва през 2014 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР