Дарителството е гаранция за силно гражданско общество. Успелите държави имат

...
Дарителството е гаранция за силно гражданско общество. Успелите държави имат
Коментари Харесай

Известен издател: Дарителството е гаранция за силно гражданско общество

" Дарителството е гаранция за мощно гражданско общество. Успелите страни имат развито гражданско общество. Правим го, тъй като има потребност, тъй като по този начин би трябвало. Евреите имат сентенция: " Първо бъди човек, след това – каквото решиш ". Това съобщи издателят Манол Пейков, който провежда набирането на средства и изпращането на генератори за Украйна в ефира на " Твоят ден " по NOVA NEWS. Тези пари са от над 2000 души, посочи той.

Пейков описа за искане за 43 генератора от град Нетишин до Лвов, на територията на Хмелницката атомна електроцентрала. Той се обадил на кмета да попита за какво са желали такова количество и той му обяснил, че са на територия на атомна електроцентрала.

" Ако изтече малко нуклеарно гориво - това е мъртъв град, ние би трябвало да слезем подземен. Имаме 64 бомбоубежища, от тях 21 са оборудвани с генератори, останалите 43 не са ", споделил кметът.

Пейков описа, че стоките до Украйна, където се води война, се доставят по специфичен метод. Техен съветник до момента е икономисал към 50-60 хиляди лева от разликите в предлаганите цени от хора, които желаят да се възползват от обстановката.

За издателската си активност Пейков посочи: " Когато човек е деен в една посока, той се засилва и в другите ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР