Дарителска сметка в подкрепа на семействата на загиналите в опустошителните

...
Дарителска сметка в подкрепа на семействата на загиналите в опустошителните
Коментари Харесай

ДПС отвори дарителска сметка в помощ на Турция

Дарителска сметка в поддръжка на фамилиите на починалите в опустошителните трусове в Турция и на потърпевшите в тези ужасяваща покруса отвори Движение за права и свободи. Средствата ще бъдат предоставени на турската Агенция за бедствията, която ще ги разпредели съгласно нужните на страната.
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 212
Първото подаяние в сметката направи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Суми внесоха по сметката и всички народни представители на Движението в 48-ото Народно събрание, кметове, регионални координатори, членове и симпатизанти на партията.

Има дарения и от по 20 и даже по 5 лв., което значи, че колкото и малко средства да имат, хората желаят да отделят от тях, с цел да бъдат съпричастни с тежката орис на турския народ сега, сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, който отговоря за координацията на огромната дарителска акция на Движение за права и свободи в помощ на хората в Турция.



Искам да благодаря на всички хора с положителни сърца за тяхното състрадание. В случая размерът на дарението не е най-важното нещо. Важен е жестът, съобщи още Ахмедов. И акцентира: " Както сподели почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Доган, за броени часове и дни Република Турция получи солидарността и поддръжката на огромна част от света, което приказва извънредно доста за нейния престиж. Историята на Република Турция, която е трасирана от доста проблеми и провокации, демонстрира, че тя постоянно е намирала излаз в единството и заедността на нацията. ".

Титуляр на сметката е Движение за права и свободи

Търговска банка Д АД
IBAN BG96DEMI92405000309448
BIC DEMIBGSF
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР