Дарина Йотова - Дара е случайно откритие на Саня Армутлиева

...
Дарина Йотова - Дара е случайно откритие на Саня Армутлиева
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Дара се показа без капчица грим!

Дарина Йотова - Дара е инцидентно изобретение на Саня Армутлиева от формата " Х Фактор " и мигновено се трансформира в нейна отявлена фаворитка. Звездата на Дарето обаче изгря устойчиво едвам неотдавна, когато започнаха да я канят по разнообразни формати и реклами.

Последно в този момент я гледаме, както танцуваща в " Денсинг старс ", по този начин и хапваща понички с Христо Стоичков в " Кауфланд ". Казано в резюме - Дара твърдо и изрично би шута и прати в девета глуха някогашната си " съперничка " Гери-Никол, която се фукаше, че е известна, но единствено поради парите на баща. А... коя беше Гери-Никол през днешния ден?! Сори, само че към този момент не помним...

Въпреки всеобщата благосклонност към Дара обаче, тези дни почитатели я насмотаха в нета по тази причина, че ги лъже. При това най-безсрамно. Появиха се фотоси на Йотова, на които се твърди, че тя е изцяло себе си - без капка грим и натурална.

Че е натурална, е натурална и това се вижда от аероплан. Грим няма никакъв, само че... Огромното " НО " обаче е обвързвано с това, без което никоя женска хубост не е нищо, а точно - хубавата кожа. Е, Дарето е снимана единствено по " кожа " на фотосите, само че тази кожа няма нищо общо с нейната, тъй като е направена безусловно порцеланова с филтри. Това се вижда от аероплан.

" То по този начин и баба Яга ще замяза на мацка, хайде де - ни пъпка, ни дипла, ни белег... кого лъжат всички?! ", креснаха в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Дарина Йотова Дара Дара Дарина Йотова без грим грим Денсинг старс филтри гери-никол Саня Армутлиева Х фактор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР