Дарина Йотова – Дара е само на 25 г., а

...
Дарина Йотова – Дара е само на 25 г., а
Коментари Харесай

Митът рухна! Вече никой не иска да „опъне” Дара отзад

Дарина Йотова – Дара е единствено на 25 година, а тялото й е отпуснато като на 45-годишна лелка. Очевидно варненката не си пада по спорта и това е видно.

Певицата сама разкри какъв брой е състарена, публикувайки в обществените мрежи свои фотоси по бански костюм. На тях се вижда ясно, че задницата й е сплескана и увиснала, няма нищо плътно в нея, а е на младо момиче.

Въпросните фрагменти провокираха много отрицателни мнения на почитателите на Дара. Мнозина от тях настояват иронично, че певицата е останала без задни елементи.

На фотосите се вижда, че Дарина има огромни гърди. Много мъже харесват подобен вид гърди, само че истината е, че те са присъщи на надалеч по-възрастни госпожи. В случая 25-годишна госпожица би трябвало да има доста по-стегнат бюст. Уви, този на Дара не е подобен.

Желаещите да имат алъш-вериш с варненката внезапно понижиха след новите й фотоси. Истината лъсна и се видя ясно, че певицата е по-секси с облекла, в сравнение с без, което е извънредно оскърбление за всяка жена.

Неслучайно от много време Дара няма гадже. Оказва се, че освен в лицето наподобява като цапната с парцал, само че и в тялото, изключително откъм гърба.

Нито пеенето й е нещо велико, нито визията й. Жива да я ожалиш благата, само че тя продължава да си мисли, че е някаква звезда.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Дара
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР