Дарина Павлова вдига лъскава сватба като от 1001 нощи. Наскоро

...
Дарина Павлова вдига лъскава сватба като от 1001 нощи. Наскоро
Коментари Харесай

Дарина Павлова вдига сватба за 1 милион долара

Дарина Павлова подвига лъскава женитба като от 1001 нощи. Наскоро Мадам Мулти споделила пред приятелки, че доста се вълнува за идното огромно събитие. Тя мечтаела за охолно и изтънчено празненство, цялостно с екстри и изненади за гостите, написа "ШОУ ".

Близки до дамата издадоха, че разноските по сватбеното празненство ще доближат цялостен милион или повече в долари. И макар че точната дата на сватбата ѝ към момента не е ясна, към този момент се знае, че има няколко разновидността кой може да е младоженецът.

Наскоро Дарина пусна много намекващ фотос в Инстаграм, който подчертава върху голям и ултраскъп пръстен, красящ безименния ѝ пръст, където всекидневно седи и годежната халка. Ефектното украшение е на стойност половин милион лв. и е подарък от новата ѝ обич – италианския паралия Артуро Гуадарама. С него я среща нейният PR Сандро Рубини.

От обкръжението на Мадам Мулти издават, че той не е единственият ѝ любовник. За ръката ѝ постоянно се редели кой от кой по-засукани милионери. Артуро обаче не ги смятал за конкуренция, а преди дни ясно им сподели кой в действителност желае Дарина – него. Италианецът пусна обща фотография с Павлова, под която написа, че това е най-впечатляващата жена, в чиято компания всеки мъж би желал да бъде, намеквайки, че явно избраникът е той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР