Дарина Павлова ще става баба и това се видя ясно,

...
Дарина Павлова ще става баба и това се видя ясно,
Коментари Харесай

Дарина Павлова ще дундурка внуче

Дарина Павлова ще става баба и това се видя ясно, откакто щерка й Паола разгласи своята бременност. Паола Павлова пусна в Инстаграм няколко симпатични фотоси, както сама ги назова, от които се вижда, че е в напреднала бременност. Тя разгласи, че за нея се грижи таткото, както и двамата й домашни любимци – котка и куче. С тях тя по-лесно минава през всичките премеждия на бременността си.

Паола несъмнено демонстрира кураж, като споделя проблемите на своята бременност. Дъщерята на Илия Павлов и Дарина признава, че страда от ендометриоза, аденомиоза и тежка форма на алергия. Пише, че четири месеца и половина няма инфектиране и по какъв начин за пръв път от 17 години живее съвсем без болежка.

Паола се занимава интензивно с йога. Има уебсайт за пропагандиране на здравословен живот и връзка с природата. Не издава детайлности, само че излиза наяве, че доктори са били скептици дали в миналото ще забременее.

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови, следва брат й Илия Калоян. Илия Павлов има от предходна връзка с Антоанета Чилингирова по-голяма щерка Венцислава. Тя е извънредно близка с Дарина и двете, въпреки и да нямат биологична връзка, се считат за майка и щерка, написа " Телеграф ".

Венцислава пристана на мъж от една от авторитетните семейства в Дубай и живее там. Двамата имат щерка Алба. Паола пък е избраница с ученическата си обич Дан.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР