Дарина Павлова се върна у нас и в момента е

...
Дарина Павлова се върна у нас и в момента е
Коментари Харесай

Дарина Павлова се върна тайно у нас, златотърсачки наобикалят сина й

Дарина Павлова се върна у нас и сега е във Варна дружно със сина си Илия Калоян, написа " България Днес ".



От седмица насам 60-годишната някогашна актриса е отседнала в столичен хотел, само че от самото начало е във Варна, където дружно с наследника си снимат филм за туризма в България. Те считат да го покажат на фестивали и по този начин да подобрят рекламния бизнес на страната ни.
 Със сина си Илия Калоян Със сина си Илия Калоян


" Прекрасна е нашата татковина. Трябват й обаче хора, които да я презентират. Аз мога да направя това по най-хубавия метод ", споделя Павлова.

Синът й - Илия Павлов-младши, от много време се занимава с кино, въпреки че относително рядко е бил в България. Само месец откакто закупи бакалавърската си степен, синът на починалия Илия Павлов стартира работа в една от най-известните кино компании в света, и то на висока позиция след конкурс.
 В компанията на другари В компанията на другари


Той завоюва длъжността шеф " Международни продажби " във филмовия колос " Милениум филмс ", както първи " България Днес " писа. Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е към 200 000 $. Любопитна детайлност е, че като ученик на Университета на Колорадо милионерският наследник е изучавал математика и стопанска система и доста го бива в продажбите.
 Разбира се с всичките си деца Разбира се с всичките си деца


Младият Илия се е ориентирал към печеленето на парички в киноиндустрията и впечатлил извънредно бързо комисията, като считал големи суми мислено. Веднага откакто се дипломира, синът на Дарина Павлова стартира стаж в фамозната организация за ръководство на гении Wime-img. Именно там, в отдел " Глобална интеграция и тактика ", Илия Павлов-младши се " влюбва " в маркетинговия отрасъл на развлекателния свят, както самичък е декларирал в CV-то си.

" Не съм направила нищо, с което да поддържа Илия. Той самичък си отвоюва позициите в специалността, не му се греша и в персоналния живот. Да се оправя, огромен мъж е към този момент ", разяснява възхода на сина си Дарина Павлова.
 Синът й е огромна нейна горделивост Синът й е огромна нейна горделивост


Сред околните другари на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и доста други холивудски звезди.

Във Варна, където снима сега с български екип, симпатягата е концентриран по през целия ден в работата си и въобще не излиза от хотела.

Стотици последователки, научили новината, че милионерският наследник ерген е в морската столица, въртят кръгчета с концепцията да го зърнат. Той обаче избира тихите и уединени вечери в компанията на майка си.

От известно време насам Илия Павлов-младши има ново гадже. Тя е очарователна млада моделка, която в инстаграм се е подписва единствено с букви. За нея се знае, че е близка с Илия най-малко от половин година. Хобито й е фотографията, както и модата.

" Илия Калоян е доста любвеобилен и постоянно дава всичко от себе си в една връзка ", споделя за него Мадам Мулти, която не всеки път е подкрепяла сина си в избора на партньорки. Пример е предходната му възлюбена Аби Майс, с която Илия-Калоян даже обмисляше брак и семейство, само че майка му го посече. Илия Калоян и изгората му се разделиха и единствено месец по-късно Аби си откри ново гадже - богат пакистанец.

Преди Аби синът на Дарина имаше връзка с момиче на име София Шенли. Илия Калоян и нея срещна с майка си, до момента в който Павлова още живееше за непрекъснато в Рим. Но връзката им и тогава се разпадна.

Дарина Павлова има още една щерка - Паола. Съвсем скоро тя стана майка на момченце. Паола, която преподава йога, е учила социология и образни изкуства. Няколко години по-късно съосновава услуга за онлайн абонаментна кутия, която управлява през по-голямата част от 20-те си години, до момента в който не стига до така наречен бърнаут и се постанова да се подложи на интервенции. Това самата тя разказва в блога си pavlovawellness.com. Дъщерята на Дарина Павлова, която от години живее в Съединени американски щати, страда от заболяването ендометриоза и аденомиоза. " Откакто се помня, са ми казвали, че е малко евентуално да зачена и в случай че съумея, най-вероятно няма да продължи ", споделя Паола в своя инстаграм профил, по тази причина и бременността си дефинира като знамение.

Дарина е баба и на две внучета от дъщерята на починалия Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова - Венцислава. Тя е омъжена за предприемача Тарек Микнас - правоприемник на една от най-богатите семейства в Арабския свят. На сватбата им пристигнаха куп холивудски величия, отпред с Джордж Клуни и жена му Амал.

Голямото семейство Павлови не пропуща да се събира на празници и фамилни тържества и всички се схващат съвършено между тях, твърдеше починалият свекър на Дарина Павлова - Павел Найденов.


Готви се за фестивала в Иския


Дарина Павлова се готви още веднъж да посети фестивала в Иския, Италия. Тя прави това всяка година. Джаз фестът събира музиканти от страната и света, както и холивудски артисти. Дарина ще е в компанията на Сандро Рубини, нейния секретар от години, който към този момент живее в Мексико.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР