Дарина Павлова се сгоди за 21 години по-младият от нея

...
Дарина Павлова се сгоди за 21 години по-младият от нея
Коментари Харесай

Дарина Павлова се сгоди за 21 години по-млад актьор

Дарина Павлова се сгоди за 21 години по-младият от нея италиански секссимвол Джулио Берути , видя HotArena .

Вдовицата на Илия Павлов и секссимволът бяха прекратили връзките си, само че едно изненадващо предложение за брак отново ги събрало. Самата Дарина се похвали, че е получила годежен пръстен от Джулио, посипан с десетки диаманти.

Тя пибликува фотография на хванатите им ръце с текст: " Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-хубави другари и любовници в едно и също време. " Ювелирното украшение е под форма на змия, чиято глава е украсена с голям елмаз. Мадам Мулти решила да носи бижуто на лявата си ръка, защото минава вена " аморис " или вената на любовта, която се свързва непосредствено със сърцето.

Двамата имат и съвсем идентични часовници със сателитно ориентиране. Дарина ги купила като знак на верността им. 56-годишната Павлова е управител на 35-годишния Берути. Тя се грижи за неговата кинокариера като му урежда участия в италиански и холивудски филми. Двамата идват постоянно у нас за фотоси на разнообразни шлагери, измежду които и " Непобедимите 3 ". Догодина ще се появи и " Адът на Габриел " , гласен да задмине по секспвровокации и " 50 нюанса сиво ". Там Джулио има креватни извършения с Мелани Занети. 

Дарина обаче е участвала на всичко фотоси, с цел да е спокойна, че сцените ще си останата единствено на лентата. Според осведомени, тя е наела и защита за Джулио. През лятото двамата бяха на Златни пясъци, а цялостен взвод гардове се грижеха никой да не тормози и да не снима двойката, написа Телеграф
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР