Дарина Павлова няма да се омъжва. Хубавецът, набеден от медиите

...
Дарина Павлова няма да се омъжва. Хубавецът, набеден от медиите
Коментари Харесай

Сватба няма да има: Гаджето на Дарина Павлова - омъжен!


Дарина Павлова няма да се омъжва. Хубавецът, наклеветен от медиите за неин младоженец, към този момент е споделил „ Да “ – освен това на Сандро Рубини, пиара на Мадам Мулти

Артуро Гарза, който в последно време все по-често се появява във фотоетюдите, в които тогавашната актриса театралничи с типичната си игрива усмивка, огромно деколте и самочувствие на секслъвица, не е оня милионер, за който мечтаят множеството от радостните вдовици в интернационалното джет общество, писа „ Галерия “.

Вярно е, че Артуро не е обществено слаб – той е специалист в Италианската комерсиална камара в Мексико. В Рим за него се знае от дълго време, че е двойка с Рубини – отговорника на българката в нейните безкрайни връзки с хайлайфа на три континента.

Артуро и Сандро са съпрузи. Любовните им фотоси са безпроблемно тиражирани из онлайн пространството. Двамата постоянно съпровождат Дарина на светските празненства в италианската и други столици.

В началото на деловото съдействие сред Сандро и Мадам Мулти той от време на време пишеше под общите им снимки „ Най-красивата двойка в света “. Дружбата им станала още по-честа, откакто Дарина се разделила с артиста Джулио Берути и ближела рани. Гей двойката провела ваучър след ваучър, с цел да я разсеят.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР