Дарина Павлова не е посещавала гроба на баща си от

...
Дарина Павлова не е посещавала гроба на баща си от
Коментари Харесай

Дарина Павлова не стъпва на гроба на баща си

Дарина Павлова не е посещавала гроба на татко си от погребението му през есента на 2012 година, споделят с надълбоко отвращение негови познати, научи HotArena.

Таткото на Мадам „ Мулти “ умря на 86-годишна възраст, отказвайки да отиде при нея в Америка, с цел да се лекува от множеството старешки болести, които го изтезаваха.

Самото опело вдовицата на Илия Павлов даже не провела сама, а на ритуала се появила единствено за няколко минути, придружавана от своя другарка, с цел да не бъде наругана от десетките му познати в родния Казанлък, където и до момента той е споменаван единствено с положително, писа „ Ретро “.

Всъщност Калчо не е кръвен татко на Дарина, а неин осиновител. Заедно със брачната половинка му Донка я вземат напълно дребна и се стараят да й подсигурят по-добър живот от този, който биха й предложили институциите за деца без родители. Майка й обаче издъхва, когато Дарина е на 16. Последната й аудиенция на гробовете на нейните родилите се случила, когато си взела последно довиждане с татко си.

Приживе за него са се грижели прислужници, само че в този момент тя не намирала за нужно да наема хора, които да чистят гробовете от плевели и шубраци.

Дарина се връща по три пъти в годината у нас, с цел да инспектира бизнесите си и с цел да посети курортите, само че не се навърта към родния Казанлък.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР