Дарина Павлова е посветила цяла книга на мъжете в живота

...
Дарина Павлова е посветила цяла книга на мъжете в живота
Коментари Харесай

Дарина Павлова възпя мъжете си в стихове

Дарина Павлова е посветила цяла книга на мъжете в живота си. Бизнесдамата даже е натоварила актрисата Мартина Вачкова да й откри издател, който да издаде първата й стихосбирка, научи HotArena .

По думите на близки до милионерката, която живее в Италия и Съединени американски щати, тя се дефинира като последователка на Елисавета Багряна.

„ Казват, че имам гений, за какво да не го употребявам. Освен сюжет мога да създавам и с думи в рими ”, споделяла Дарина.

Тъй като от години идва в България единствено на отмора, Дарина предпочитала да написа на италиански или български. Тя е събрала над 1000 стихотворения, които скоро може и да видят бял свят.

Според другари на бизнесдамата, Дарина има доста повече творби—„ 50 пъти повече имам от някои класици, само че това не значи, че са изключителни ”, казвала Дарина.

Поезията на продуцентката е с любовна тема. Началото било поставено с тъжни стихове, отдадени на нейния починал брачен партньор.

Павлова почнала да написа по съвет на психолози, с цел да се оправи с шока от гибелта на Илия. „ Така се роди концепцията да продължа да пиша ”, споделя тя.

Върху белите страници са споделени терзанията й не са по Илия Павлов, само че и по другите мъже в живота й. В една от последните произведения място намира даже самият Силвио Берлускони.

Двамата остават другари, макар че от дълго време към този момент нямат връзка. И са подготвени да отворят вратите на домовете си всякога, когато някой от тях има потребност от другия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР