Дарик Президентът Румен Радев обяви във Варна началото на 17-ото издание

...
Дарик
Президентът Румен Радев обяви във Варна началото на 17-ото издание
Коментари Харесай

Президентът обяви във Варна началото на поредното издание на Българската Коледа

 Дарик Президентът Румен Радев разгласи във Варна началото на 17-ото издание на благотворителната самодейност " Българската Коледа “, която се организира под патронажа на президента в помощ на заболели деца. Темата и задачите на акция 2019/2020 бяха представени в 14 часа в университетската болница " Света Марина “.

Президентът Радев регистрира и резултатите от акция 2018/2019 на благотворителната самодейност, чийто фокус беше поддръжката за деца с тежки болести и увреждания. Те получиха опцията за диагностика, лекуване, рехабилитация, медицински произведения и помощни средства, с помощта на даренията на хиляди българи. Отминалата акция " Българската Коледа " подари здравна инсталация на обща стойност 1 585 770 лева на 19 лечебни заведения от страната.

Държавният глава и неговата брачна половинка Десислава Радева ще се срещнат с лекари и деца – пациенти на УМБАЛ " Св Марина “.

По-рано денем президентът посети Ботевград. Държавният глава взе присъединяване в тържественото отбелязване на празника на града и 142-ата годишнина от неговото Освобождение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР