Дарик Пловдивският апелативен съд остави в ареста 18-годишния Андрей Демирев от

...
Дарик
Пловдивският апелативен съд остави в ареста 18-годишния Андрей Демирев от
Коментари Харесай

Тези индивиди изнасилиха многократно и убиха 53-годишна пияна жена

Дарик Пловдивският апелативен съд остави в ареста 18-годишния Андрей Демирев от Харманли, като удостовери определението на Окръжен съд -  Хасково, с което му е наложена най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “.   

Установено е, че на 15.03.2019 година през нощта, край стадиона в Харманли Андрей и съучастникът му Асен Ангелов /на 22 г./, след приложимост на алкохол са блудствали неведнъж с 53-годишна жена, възползвайки се от безпомощното й положение, изразяващо се в алкохолно замайване.

Двамата й нанесли побой, като я удряли най-вече в главата. В резултат на физическите контузии потърпевшата е умряла. Трупът й е бил открит на 17.03.2019 година Обвиняемите са арестувани по-късно. Жалба в Апелативен съд – Пловдив е подал единствено Демирев.

Апелативните съдии одобриха, че  от събраните досега гласни, писмени и материални доказателства се извежда обосновано съмнение, че подсъдимият е съпричастен към осъществяване в съучастничество на двете закононарушения, в които е упрекнат.

Предвид тежките санкции за ликвидиране, осъществено с особена свирепост, по изключително непосилен за потърпевшата метод, възползвайки се от безпомощното й положение, Наказателният кодекс планува от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор и пожизнен затвор без подмяна.  

С оглед характера на действията, в които Андрей е упрекнат, а те са свързани с нарушение на правото на живот и  половата цялост на потърпевшата, събитията, при които са осъществени действията, степента им на социална заплаха и тази на дееца, апелативните съдии одобряват, че подсъдимият може да извърши закононарушение и да се укрие. Определението на Апелативния съд  е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР