Дарик Днес, 28 септември 2018 г., състав на Шуменския окръжен съд

...
Дарик
Днес, 28 септември 2018 г., състав на Шуменския окръжен съд
Коментари Харесай

Четворният убиец в съда: Ако ме пуснат сега, в Каспичан ще ме убият

Дарик Днес, 28 септември 2018 година, състав на Шуменския областен съд със свое определение взе мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на 63-годишния обвинен за четворното ликвидиране в Каспичан Петър П. С това настояването на Окръжната прокуратура в Шумен бе почетено, като съдът показа причините на обвиняването, че е налице обосновано съмнение за авторството на четворното ликвидиране, както и че има действителна заплаха Петър П. да се укрие и да извърши друго закононарушение, защото за умишленото ликвидиране на повече от едно лице, осъществено по изключително непосилен за четирите жертви метод и с особена свирепост, се санкционира с отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

В правосъдната зала обвиненият за убийствата на 81-годишния Георги В., 70-годишната му брачна половинка Гуля В., 48-годишната им щерка им Славка и 46-годишния им наследник Веселин съобщи: " Ако ме пуснат в този момент, в Каспичан ще ме убият. Домът ми е запечатан и няма къде да отида, нямам и пари за парична гаранция “.

Определението на Шуменския областен съд, с което 63-годишният родственик на убитите бе арестуван под стража, предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР