Дарик До този момент не съм разговарял с хората, които протестират

...
Дарик
До този момент не съм разговарял с хората, които протестират
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора: Искам да съм посредник в диалога с протестиращите!

 Дарик " До този миг не съм разговарял с хората, които стачкуват на пътя към Автомагистрала " Тракия "  край Стара Загора, тъй като той е от републиканската пътна мрежа и доколкото знам, полицията се съмнява, че протестиращите желаят да блокират автомагистралата. Бих могъл да съм медиатор в разговора и през днешния ден считам да го сторя ". Това разгласи Живко Тодоро - член на Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ и кмет на Стара Загора.

" Днес считам да приказвам с протестиращите и да се опитаме да намерим някакъв естествен разговор ", сподели още той.

И добави: " Всеки има право на митинг, само че не трябва от това да страдат елементарните жители. Не е вярно да има такава ескалация и да се блокира цялата страна ".

" Съдебната система би трябвало да бъде самостоятелна. Считам, че сега, с избрани условности, това се получава. Виждате, че и в кабинета " Борисов " имаше доста задържани министри и в последна сметка привлечени като обвинени ", уточни още кметът на Стара Загора.

" Повдигат се обвинявания, вършат се инспекции и точно това е естественият метод на действие на демокрацията ", сподели той.

Според него в диалога от последните седмици са се казали много неща и доста политици са стигнали до крайности. " Тези крайности би трябвало да бъдат забравени и да се даде крачка обратно, тъй като предстоят доста тежки месеци на икономическа, здравна и политическа рецесия ", безапелационен бе Живко Тодоров.

Запитан по отношение на записите, за които се счита, че са на премиера Бойко Борисов, Тодоров разяснява: " Трябва да се направи инспекция и да се откри дали са същински, кой ги е правил и така нататък Ако министър председателят беше според, тези записи нямаше да излизат ".

" Според мен всеки политически конкурент би имал интерес да пусне тези фотоси или записи, без значение от кое място ги има. Мен не ме интересува кой го е записвал, това е в областта на клюките ", сподели още Тодоров, представен от " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР