Дариха 15 настолни компютри и 5 лаптопа на на МБАЛ

...
Дариха 15 настолни компютри и 5 лаптопа на на МБАЛ
Коментари Харесай

Дариха нови компютри на МБАЛ Св. Мина

Дариха 15 настолни компютри и 5 преносимия компютър на на МБАЛ „ Св. Мина “. Новата техника е от извънредно значимо значение за лечебното заведение, тъй като употребяваните от личния състав устройства са доста остарели, а в резултат на амортизацията непрекъснато се постановат незабавни поправки, изясни шефът на някогашната Първа градска болница доктор Петър Петров.

Дарението е направено от Ротари клуб „ Пловдив– Филипопол “ и е част от дълголетен план, който е ориентиран към възстановяване материалната база на медицински заведения, учебни заведения и хора в неравностойно състояние. „ Техниката ни я подарява община Лозана, а като бенефициенти ние плащаме превоза и ДДС-то, след което ги раздаваме там, където има потребност. Очакваме нова пратка, която ще отиде за Инфекциозна болница, за ОУ „ Елин Пелин “, както и още 20 за МБАЛ „ Св. Мина “. През годините сме давали и на НПО-та, на деца сираци. Списъкът с искащи е доста огромен, по тази причина се надяваме, да успеем да покрием допустимо най-голяма част от нуждаещите се “, изясни Мария Горанова, която към този момент 22 години е част от фамилията на ротари.



Новите компютри, с които се снабди МБАЛ „ Св. Мина “, към този момент са разпределени по кабинетите и работят на цялостни обороти. На придобивката се радват трудещите се в ревматологията, АГО, основната здравна сестра, счетоводството и още няколко стаи. В знак на признателност за дарението от лечебното заведение са решили на всеки един от компютрите да залепят стикер „ Ротари клуб – Филипопол “, с цел да припомня, че протегнатата ръка не изисква доста – задоволително е положително сърце.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР