„Дари, моят син, е най-добрият ми приятел в живота ми.

...
„Дари, моят син, е най-добрият ми приятел в живота ми.
Коментари Харесай

Бащата на обесилия се Дарин с разтърсващи думи след трагичната развръзка

„ Дари, моят наследник, е най-хубавият ми другар в живота ми. Светлината му, усмивката му ще греят от небето и в никакъв случай няма да угаснат.”

Това написа в профила си във фейсбук Цецо Лазаров,

БЛИЦ напомня, че момчето бе в неопределеност от 26 август. За последно Дарин бе забелязан от негови другари в Самоков, където дружно били на ваучър. От там той си тръгнал с кола към София, където дирите му се губят.

Колата му бе паркирана в региона на столичния квартал "Драгалевци ", а в нея се намирали и персоналните му движимости. На мястото нямало следи от принуждение.

Младият мъж е живеел е в общежитията на Академията на Министерство на вътрешните работи. Оставали са му едвам три изпита, с цел да се дипломира. Майката на Дарин на няколко пъти излезе с зов в обществените режи и по медиите, в случай че някой забележи синът й, да се обади на 112, или в Министерство на вътрешните работи.

БЛИЦ напомня, че 22-годишният Дарин бе в неопределеност от 26 август. Ден по-късно камера засякла колата му на столичното околовръсно. Семейството разгласи Лазаров за търсене, а Министерство на вътрешните работи бързо откри колата и мобилния му телефон в кв. "Драгалевци " в София. На 6 септември служителите на реда откриха и младежа мъртъв. Оказа се, че той се обесил.

. В печална обява в обществената мрежа Росица Вранчева загатва, че младежът не се е самоубил, а има виновен за съдбовния му край.

Погребението на Дарин ще се състои на следващия ден от 13 часа на гробищен парк „ Ридо”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР