Darewise, студио, основано от дизайнера на Thief Ранди Смит и

...
Darewise, студио, основано от дизайнера на Thief Ранди Смит и
Коментари Харесай

Анонс на Project C, игра от създателите на Thief и Half-Life 2

Darewise, студио, учредено от дизайнера на Thief Ранди Смит и художника на Half-Life 2 Виктор Антонов анонсира своята първа игра през седмицата. Името ѝ към този момент е Project C и съставлява sci-fi заглавие със симулирана екосистема, в която могат да се открият голям брой странни създания и разнородни запаси, опция пред играчите да трансформират света за непрекъснато.

„Project C е първата стъпка в едно амбициозно пътешестване, с което желаеме да се превърнем в самостоятелна компания, доставяща артикули, предлагащи в действителност високо качество, съревновавайки се в ААА сегмента с в действителност реформаторски прекарвания. Черпим ентусиазъм от компании, като Pixar и Bungie, които са отдадени на задачата си да доставят качество и неповторима офис просвета още от своето създаване“, показа при анонса изпълнителният шеф на Darewise Бенджамин Чарби.

Сред другите членове на студиото личат имената на ветерани в промишлеността, работили по игри от ранга на DOOM, Ghost Recon Wildlands, The Division, HALO, Dishonored и други Съдейки по оповестените разгласи на уеб страницата на студиото, наподобява, че Project C е в един много ранен стадий на развиването си, само че да се надяваме, че ще чуем повече за плана още тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР