Дарения за над 1,1 млн. лева са направени до момента

...
Дарения за над 1,1 млн. лева са направени до момента
Коментари Харесай

КСБ и строителни фирми се включват в борбата с коронавируса

Дарения за над 1,1 млн. лв. са направени досега от Камарата, строителни компании и физически лица, работещи в сектора

Десет респираторни апарата, системи за аспирация, мониторни станции, екстрактори и други здравно съоръжение, защитни средства - маски, шлемове, алкохол, дезинфектанти, както и над 360 хиляди лв. са дарени досега от КСБ, строителни компании и физически лица, работещи в сектора, на лечебни заведения, здравни и обществени институции, общини, БЧК и други Общата сума на даренията от Камарата, строителните компании и физическите лица е над 1,1 млн. лв..

„ Не можем да останем настрана от тази борба, тъй като се касае за човешки животи. Камарата и компаниите поддържат и ще продължат да поддържат българските медици и здравните заведения в напъните им за справяне с невижданата опасност, пред която страната ни е изправена “, съобщи изп. шеф Валентин Николов.

„ Не е имало тежка обстановка, случай или естествен прелом, при който КСБ и българските строители да не са се присъединили на първа линия, с цел да оказват помощ. Искам да благодаря на всички компании и сътрудници, които и в този момент подаряват и поддържат лечебни заведения, общини, домове за възрастни хора. Бъдете здрави и продължавайте тази благородна активност! “, разяснява ръководителят на УС на Камарата инж. Илиян Терзиев. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР