Darbie си има опашка и тя се казва Еlla Ella“.

...
Darbie си има опашка и тя се казва Еlla Ella“.
Коментари Харесай

DARA среща мъжкото си алтер его в клипа на „Ella Ella“ (ВИДЕО)

„ Darbie ” си има опашка и тя се споделя „ Еlla Ella “.

Няколко месеца след премиерата на парчето, което се трансформира в един от най-големите шлагери на лято 2019, DARA излиза с нов план озаглавен „ Ella Ella ”, който е всичко, което феновете на звездата чакат – динамично денс парче, мощна мелодия, запаметяващи се вокали и шеговит текст.

Във видеото към „ Ella Ella ” DARA за следващ път показва танцувални умения и провокира с визията си.

„ Най-забавното е, че във видеото играя два персонажа – женски и мъжки.  Беше ми супер елементарно и смешно да вляза в кожата на оня, на който в действителност приказвам посредством текста на песента.  “Ella Ella ” e сред най-любимите ми планове досега. Всичко в него ми харесва - историята на основаването на песента е страховит спомен от Sofia Songwriting Camp, срещата ми там с Матс Корай и Крис Янг е една от най-хубавите в кариерата ми до момента, а видеото носи тъкмо силата, която ме движи сега “, споделя DARA.

Режисьор на видеото е Виктор Антонов – Рик, зад камерата застава операторът Андрей Андреев, а хореографията е дело на Реми Тоин.

Песента се ражда по време на креативния лагер за писане на песни - Sofia Songwriting Camp, осъществен по-рано тази година, където певицата получава страхотния късмет да влезе в студио с музикалните продуценти и създатели Матс Корай и Крис Янг. Крис е измежду основателите на някои от най-големите шлагери на международно известни актьори като Кайли Миноуг, Род Стюард и Джейсън Деруло.

Матс пък е един от най-талантливите създатели на поп музика в Норвегия. DARA е съавтор на парчето.

„ Направихме „ Ella Ella “ в последния ден от Sofia Songwriting Camp. Вдъхнових се от професионализма на хората, с които имах шанса да работя. Текстът се роди доста бързо и още до момента в който го пишех, чувах мелодията в главата си. Това е едно от най-запомнящите се и обичани части, които съм правила в миналото “, споделя DARA.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР