Дарби Каунти е напът да се превърне в сериозен фактор

...
Дарби Каунти е напът да се превърне в сериозен фактор
Коментари Харесай

Дарби се превръща в сила в английския футбол

Дарби Каунти е напът да се трансформира в сериозен фактор в британския футбол. Клубът от Чемпиъншип се чака да смени собствеността си идната седмица. След месеци на договаряния той ще бъде добит от Дервентио Холдингс. Собственик на компанията е шейх Калед, който братовчед на шефа на шейх Мансур.

Очаква се първото решение на новите притежатели е да назначат Уейн Рууни за непрекъснат управител. В края на ноември някогашният капитан на Англия и пое краткотрайно отбора. От тогава Дарби има 3 победи в 9 мача. Ако това се случи, Рууни, които към момента играе за тима, може да постави завършек на спортната си кариера.

derby county takeover by Derventio Holdings is expected to go through this week, with Wayne Rooney to be permanent boss.

Sheikh Khaled, cousin to owner of Sheikh Mansour, is the set to be the New CEO.
— Transfer-Live (@Transfer_gem)
В момента тимът е в зоната на изпадащите в Чемпиъншип, само че упованията на почитателите доста ще се покачат след промяната на собствеността. След финансовото стабилизиране на клуба, в който има неизплатени заплати и други задължения, новите вложения могат бързо да го създадат в кандидат за Висшата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР