Дарън Тил вярваше, че ще се справи с Робърт Уитакър,

...
Дарън Тил вярваше, че ще се справи с Робърт Уитакър,
Коментари Харесай

Дарън Тил получи контузия в битката с Уитакър

Дарън Тил вярваше, че ще се оправи с Робърт Уитакър, само че това не се случи. Двамата споделиха клетката в основната борба на UFC on ESPN 14, което се организира в Абу Даби. Тил съумя да прати своя противник в нокдаун още в първия рунд и това беше най-хубавото, което сподели. Уитакър пое самодейността след този рунд и във втория прати Тил в нокдаун.

" The Reaper " съумя да завоюва с единомислещо решение и охлади мераците на Тил да стигне до купата в междинна категория. Дарън още веднъж се върна към загубите и печели единствено един път в последните си 4 борби за UFC. 27-годишния войник от Ливърпул показа, че е получил травма в коляното и в този момент ще би трябвало да се оперира. Тил няма самообладание да се върне в залата и е подготвен да реванш с Уитакър. Ето какво показа Дарън пред медиите:

" Не желая да заставам тук и да си изобретявам оправдания. Трябва да похваля Уитакър за това, което направи във втория рунд. Той ми прецака коляното по този начин, както аз направих против Стивън Томпсън. Тези удари в коляното би трябвало да бъдат неразрешени. Той ми разруши коляното и то просто поддаде. Успях да скрия болката и той евентуално не съумя да забележи. Беше доста добра борба. Чувствам се като победител. Мисля, че и двамата спечелихме в тази борба. Вероятно ще би трябвало да се оперирам поради коляното. Това не е проблем.

Искам да се върна в залата. Ще оправя това и ще се върна. Има милиони борби, които да направя. Аз съм един от най-хубавите в организацията и ще продължа да бъда. Ако Уитакър не получи късмет за купата, то аз съм подготвен да отида в Нова Зеландия, с цел да създадем реванш. Ще бъда първенец. Мисля, че бях по-силен в борбата и вкарах по-тежките удари. Победата можеше да бъде и за мен. Очевидно е, че той завоюва, само че аз мисля, че и двамата спечелихме. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР