Дарън Ийлс напуска американския Атланта Юнайтед, за да стане главен

...
Дарън Ийлс напуска американския Атланта Юнайтед, за да стане главен
Коментари Харесай

Нов директор в Нюкасъл

Дарън Ийлс напуща американския Атланта Юнайтед, с цел да стане основен изпълнителен шеф на британския Нюкасъл Юнайтед. 49-годишният Ийлс ще работи взаимно със спортния шеф на клуба от Висшата лига Дан Ашуърт за повторно в кариерата си откакто двамата бяха екип и в Уест Бромич Албиън в интервала сред 2006-а и 2010 година.

" Нюкасъл е както огромен клуб, по този начин и значима част от локалната общественост. Винаги съм се впечатлявал от пристрастеността на почитателите на тима. Този клуб има извънредно богато завещание и съм удовлетворен, че се причислявам в тази нова глава от историята му ", разяснява Дарън Ийлс.
 Преговори сред Нюкасъл и Реал (М)
Преговори сред Нюкасъл и Реал (М)

За Асенсио

Той бе част от управлението на Атланта Юнайтед от 2014 година, само че след 8 август се насочва към новите си задължения. Той два пъти бе избиран за номер 1 измежду изпълнителните шефове на клубовете в американската Мейджър лийг сокър.

" Дарън Ийлс е един от най-хубавите чиновници, които съм срещал в кариерата си. Успехът на Атланта Юнайтед досега се дължи и на неговите старания ", съобщи притежателят на американския футболен клуб Артър Бланк.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР