Дарън Аронофски твърди, че ако му бъде дадена зелена светлина

...
Дарън Аронофски твърди, че ако му бъде дадена зелена светлина
Коментари Харесай

Дарън Аронофски: Моят "Батман" ще бъде по-добър


Дарън Аронофски твърди, че в случай че му бъде дадена зелена светлина да направи серия от филми за Батман, те биха били "по-въздействащи" от трилогията за Черния рицар на Кристофър Нолан.

Когато става въпрос кой е най-великият преследвач на нарушители в света на огромния екран, по-голямата част от феновете на супергерои ще посочат Черния рицар от трилогията на Кристофър Нолан, състояща се от "Батман: Началото", "Черният рицар" и "Черният рицар: Възраждане", като най-хубавите акомодации на комикси, които светът в миналото е виждал.

Все отново, имаше миг, когато режисьорът на "Черен лебед" Дарън Аронофски можеше да има собствен личен филм "Батман", озаглавен "Батман: Година първа". Ако това се беше случило, кой знае дали щяхме да забележим на бял свят трилогията на Нолан.

В последна сметка, планът на Аронофски беше спрян, което докара до поемането от Нолан на креативен надзор над рицарят с мантия. И до момента в който Аронофски не е дал доста детайлности във връзка с това, което би направил с Брус Уейн, той е отворил една дребна врата към това, което би направил генерално с режисурата на кино лентата.

Режисьорът изясни: "Мисля, че версията на Нолан е тъкмо това, което студиото искаше. Мисля, че бях доста по-постен в разяснението си на това, което фактически щяхме да направим".

За филмите на Нолан се твърди, че са едни от най-ярките и въздействащи филми за Батман. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР