DARA завоюва поредна победа в Като две капки вода“ с

...
DARA завоюва поредна победа в Като две капки вода“ с
Коментари Харесай

Dara спечели зрителите с ритмите на Елица и Стунджи

DARA завоюва поредна победа в „ Като две капки вода “ с облика на Елица и живите ритми на песента „ Вода “.

„ Занимавала си се с толкоз доста елементи в дуета на Елица и Стунджи, че си съумяла даже да преброиш ритъма на чинелите. Беше брилянтна! “, изрично съобщи Хилда, която разкри, че е приключила ударни принадлежности.

Евъргийна на английските митове Smokey прозвуча в осъществяване на Димитър Маринов, който влезе в облика на вокала Крис Норман. За осъществяването си известният артист добави и съпровода на китарата.

Емблемата на хардрока – Стивън Тайлър от Аеросмит беше новото предизвикателство за Маги Джанаварова, която съумя да пресъздаде някои от най-характерните придвижвания на международния музикант.

„ Стивън гори на сцената, а ти съумя да пресъздадеш това въодушевление “, безапелационен беше най-запаления почитател на рок музиката в журито – Фънки, който поздрави Маги Джанаварова.

За първи път на сцената на „ Като две капки вода “ прозвуча ария на Хилда Казасян и Тодор Колев. В двата облика влезе Фики, който улови мекотата на примата на джаза и тембъра на Тодор Колев. Минути преди осъществяването му прозвуча списък на радио запис с думите на Хилда Казасян и самия Тодор Колев, които споделиха елементи за песента.

„ Това, което съм имала опция да преживея, е една приказка. Благодарна съм за опцията да се срещна с всички тези хора “, описа разчувствана Хилда.

Анди води публиката право към морето с шлагера на Стефан Вълдобрев „ По-полека “, а ТОТО се приближи до своето амплоа с облика на най-продавания рапър в историята – Eminem, и рими, разпростиращи се на четири страници текст. С червен латексов костюм провокативната Луна влезе в облика на поп звездата Майли Сайръс.

„ Изпитвам голямо неспокойствие и нямам визия по какъв начин ще се сдържа да не затанцувам. Чухме се със Славка Калчева, която ми даде избрани насоки “, показа Galia, която поведе в дълго хоро участниците в шоуто дружно с Funky Monkeys.

С национално пеене и облика на AZIS, JJ сподели нова страна на своя вокален гений.

За идния полуфинал на шоуто Бутонът на шанса донесе на Луна облика на Ани Павлова, а Galia ще избира сред Джон Траволта или Оливия Нютънджон. Анди ще извърши една от безконечните балади на Брайън Адамс, а Маги Джанаварова ще запее „ Притули се планината “ на Стефка Съботинова. Димитър Маринов ще се изправи пред гласа на Борис Христов, а Фики ще запее един от безконечните песни на Васил Найденов. Лиричният глас на Ричард Маркс ще бъде новото предизвикателство за JJ, а ТОТО ще запее за първи път арабски ритми с Хусами Аласими. Победителят за вечерта DARA ще скочи в нов дует с Лейди Гага и Брадли Купър.

Следете  ,  и  за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да видите в  и в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР