Дара все прави така - пуска правилното парче в правилния

...
Дара все прави така - пуска правилното парче в правилния
Коментари Харесай

DARA за това как приключват всичките ѝ връзки! За каква любов мечтае певицата?

Дара все прави по този начин - пуска вярното парче в верния миг и взрив! То става шлагер! Така се случва сега и с " Ай, ай " - последната ѝ ария, чието хитово звучене може да ни накара да затанцуваме на всички места - в градския превоз, в офиса или пък просто по улиците.

Виж още: Катрин Тасева трогна с думи за Щерев: Обичаше ме даже когато не бях доста, доста за обичане

Оказва се, че и самата Дара е много удовлетворена от резултата с " Ай, ай ". " Обожавам видеото, тъй като в него има борд, необикновеност, странна история, обърната с главата надолу действителност. Тази визия може би се приближава до мен най-вече от всичко, което съм правила досега ", споделя тя пред Vesti.bg.

Виж още: Азис отвърна на Тони Стораро: За малко да се разплача! Певецът призна - легенда е

А текста написала с помощ от Венци  от дуото Pavell & Venci Venc’. " Вдъхновението зад него е това, което постоянно ми се случва, когато поддържам връзка с момчета. Много от историите ми приключват по един и същи метод – без да желая да нараня някого, той самичък се опарва от мен. Единственото, което целя аз, е да имам до себе си обичащо и способно на деликатност създание ", изяснява Дара. 

Виж още: На море с деца: Илиана Раева е една щастлива и обичана баба

И когато един човек си свърши добре работата, е време за отмора. За Дара тя ще е най-вероятно в родната Варна, където ще се види със фамилията и приятелите си. Именно там ще е измежду едно от нещата, които я карат да се усмихва постоянно - морето!

Виж още: Синът на Биляна Лазарова - на 14 дни, а с първа фотосесия! Малкият Ангел - копие на огромния Ангел

Как се оправя с компликациите Дара? Много просто - с баланс! " Ежедневно да се пробвам да откривам салдото сред сцената и кариерата и личното успокоение. Четенето и срещата с благи и положителни хора много оказват помощ ", изяснява тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР