Дара се сгоди навръх Свети Валентин Палавата певица не спира да

...
Дара се сгоди навръх Свети Валентин
Палавата певица не спира да
Коментари Харесай

Близки до Дара: Годежът й с Ервин е пред разпадане!

Дара се сгоди точно на Свети Валентин

Палавата певица не стопира да демонстрира годежния си пръстен и да се радва като ученичка.

Годежното украшение певицата получи от Ервин Иванов, с който са дружно от няколко години. Но близки и другари по никакъв начин не са въодушевени от този факт.

Те били уверени, че докторът по фармакология скоро ще заключи непослушната Дара в клетка, а тя надали дълго ще издържи на неговия гнет.

Затова те били на мнение, че нещата сред гонениците няма по какъв начин да продължат напред. Същото се случи и с предходната му връзка, с внучката на Тодор Колев-Теодора Кулева. Актрисата също бе по отношение на Ервин, само че скоро откакто се сгодиха, тя избяга от него.

Както стана ясно по-късно той посочил, че е много ревностен, а мюсюлманските му разбирания по никакъв начин не се понравили на Теди и тя се отървала от него.

Вече се забелязвали и първите първи проблясъци на промененото отношение на Ервин към Дара. Тя към този момент страняла от приятелките си и не била по този начин близка с роднините си.

„ Той от ден на ден се мръщи за среднощните й участия и на срещите й с почитателите, както и на фриволното й държание. Но доста скоро ще си „ покаже рогата “ и на Дара, каквато е свободолюбива, евентуално ще й писне “, подозират сътрудници на лудетината Дарина Йотова.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР