Дара се оплака, че серия от инциденти я съпътстват по

...
Дара се оплака, че серия от инциденти я съпътстват по
Коментари Харесай

Дара на косъм от кървав инцидент

Дара се оплака, че серия от произшествия я съпътстват по време на фотосите на новото й видео, което е горделивост за цяла България - парчето ще дебютира в 20 страни в чужбина, научи HotArena.

На косъм от кървясъл случай се разминават тийн идолката. Дрон едвам не раздира кожата на крайници й поради комплицираната хореография. Това напълно не е краят на каръкът. По време на фотоси на закрито тя танцувала толкоз развълнувано, че на няколко пъти си удряла главата в близката маса.

„ От екстравагантност взехме решение да запазим тези фрагменти в клипа “, хвали се Дара. И прибавя, че якето, с което подскача в клипа тежи повече от 10 кг и било много мъчно.  Говорейки за „ мъчно “ Дара признава, че след първия локдаун  миналата година имало интервал, в който не се чувствала уверена в себе си. Когато държавното управление отвори заведения, питейни заведения и нощни заведения Дара незабавно получила покана за присъединяване.

„ Когато излязох на сцената щях да получа инфаркт. Получих паник офанзива. Много ми беше необичайно чувството “, изненадала се от себе си певицата, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР