Дара се изправя в люта битка за приза Жена на

...
Дара се изправя в люта битка за приза Жена на
Коментари Харесай

Дързост: Дара влиза в битка с дъщерята на шефката си

Дара се изправя в люта борба за наградата " Жена на годината " против... щерката на шефката си. Менторката от " Гласът на България " е номинирана в категория " Музика ".



Любопитното е, че най-голямата конкуренция на сексапилната певицата е младата ALMA. Изпълнителката е щерка на Саня Армутлиева, която е продуцент на Дара.

Познатата ни от дребния екран с изявите си " Гласът на България " певица даже пропагандира хилядите си почитатели и почитатели да гласоподават за нея. В момента Дара е една от най-популярните реализатори и дами у нас. Тя е същинска сензация в интернет, а с изявите си в шоуто по Би Ти Ви е добре позната на публиката.

В категория " Музика " са номинирани и още две много известни певици. Керана и Петя Данкова също имат своите шансове. И се надяват да се окичат с влиятелната статуетка.

 ALMA проби преди време в колоса MTV

ALMA проби преди време в колоса MTV

Звездата от хитовия сериал " Мен не ме мислете " Весела Бабинова се бори за " Жена на годината " в категория " Актриси ". Екранната Яна в сериала на Би Ти Ви влиза в люто състезание с колежката си Койна Русева.

Бабинова е млада майка. Преди близо две години подари обичания си Влади Зомбори с рожба. С лекост Бабинова жонглира сред работата си, грижите за дребната Йоанна и домакинската работа. Нещо доста почтено и рядко срещано при младите дами.

 Весела Бабинова

Весела Бабинова

За наградата се борят още звездата от " Съни бийч " Евелин Костова и вяра на родното кино и спектакъл Мария Сотирова. Младата актриса изгря преди години в " Братя ". По-късно Сотирова влезе в ролята на архитектката Христина от " Аз и моите дами ". А последната й запаметяваща се роля бе на журналистката Бояна в хитовия сериал " Лъжите в нас ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР