Дара предлага възнаграждение, ако някой върни изгубената й чанта, в

...
Дара предлага възнаграждение, ако някой върни изгубената й чанта, в
Коментари Харесай

Дара си търси телефона, предлага пари - slava.bg

Дара предлага заплащане, в случай че някой върни изгубената й чанта, в която с изключение на телефон има още неща и значими документи, които са цени за младата певица. Тя изгубила чантата си в Пловдив, излиза наяве от пост в обществените мрежи.

"Спешно! Изгубих си чантата в Пловдив (Капана)... А в нея има значими документи и телефон. Чантата ми е черна за през кръста. Моля, в случай че някой я откри да ми написа!!! Предлагам заплащане! ", гласи известието. За да не се чудят почитателите какво тъкмо е възнаграждението идолката на младите у нас, Дара разяснява, че премията е в парична форма

Друго се чудя с почитателите - какви ли фотоси има в изгубения телефон? Дали това ще е следващата хубавица, чиито интимни фрагменти, в случай че въобще има такива, ще лъснат на бял свят? Голите фотоси са най-сигурният прийом за бърза популярност и не една и две чалгаджийки и моделки пробиха с такива записи. Докато Дара чака някой да върне изгубените движимости се отдадена на мемоари философия, писа „ България Днес “. Показа детска фотоси с нейния брат, на която се усмихват и забавляват.

"Животът се трансформира. Губиш бовта. Губиш другари. Губиш елементи от себе си, за които него не си подозирал, че може да ги няма. И след това, без даже да го подозираш, пъзелът някак се подрежда, любовта се връща, идват по-добри другари. Ставаш по-силен. Няма значение какъв брой зле става ситуацията, по-добрите дни постоянно са там и постоянно идват ", реди мъдри думи Дара.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР