Дара показа годежен пръстен. Изпълнителката за пореден път хвърли по-любопитните

...
Дара показа годежен пръстен. Изпълнителката за пореден път хвърли по-любопитните
Коментари Харесай

Изненада! Нова родна звездна сватба наближава

Дара сподели годежен пръстен. Изпълнителката за следващ път хвърли по-любопитните си почитатели в размишления, на симка в Инстаграм се вижда по какъв начин на дясната ѝ ръка свети годежен пръстен, написа " Телеграф ".

Бижу

Заваляха въпроси: " Това годежен пръстен ли е? " Певицата не счете да задоволи любознанието на почитателите си и не отговори непосредствено, само че пък не отхвърли. Факт е, че до преди почивката в Тайланд, която си подари дружно с половинката си, на ръката на Дара липсваше блестящото украшение. " Това е модел на годежен пръстен с елмаз “, написаха изрично почитателите ѝ в мрежата.

Плаж

На една от фотосите на певицата, направени в Тайланд, прави усещане, че гаджето ѝ е коментирало с няколко влюбени човечета, а самата певица му е отвърнала, качвайки картинка на диамантен пръстен. Това беше задоволително, с цел да се завърти мълвата, че Дара е получила предлагането си точно там.

Свят

Припомняме, че Дара има връзки с Ервин Иванов - лекар по фармакология. Освен с фармация той се занимава със основаването на реформаторски лекарства от канабис. Двамата не стопират да пътуват във всеки един комфортен миг. Неслучайно изпълнителката показа за първи път приятеля си по време на едно от своите пътувания до Нидерландия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР