Дара определено умее да се забавлява и да споделя тези

...
Дара определено умее да се забавлява и да споделя тези
Коментари Харесай

Дара имитира фолк дивата Мария с култовите ѝ изказвания от Vip Brother: "Марчето on fire"

Дара несъмнено умее да се забавлява и да споделя тези моменти с многочислените си почитатели в Инстаграм. Младата певица обича да си прави разнообразни закачки, а напълно скоро се преобрази, благодарение на филтър в Инстаграм, на мутресата Сиса. Сега младата и надарена звезда е решила да се позабавлява по различен метод, като направи известните напоследък видеа Reels, които се споделят в обществената мрежа и припомнят TikTok.

Виж още:

Този път обаче Дара не е преобразена с филтър, а себе си образно, само че вместо да чуваме да приказва самата нея, тя влиза в роля и повтаря паметни думи на своята колежка от попфолк музиката - Мария. Преди няколко години фолк дивата взе участие във Vip Brother, в което се наложи като водач, само че и се забърка в няколко абсурда с Алекс Петканова, Мегз, Енджи Касабие и началник Петров. Именно изреченията, които изрече тогава старозагорската певица към Петров, Дара употребява за своя " скеч ".

Виж още:

" Ти няма да обясняваш кой е риба, кой и по кое време ще си върви, и кой няма да си върви, тъй като аз не съм жена ти да те чувам. Нали ме разбра, нали ме разбра? ", бяха точните думи на Мария, а Дара с прелестно възприятие за комизъм и пила за нокти в ръка, преповтаря изреченията. " Марчето on fire

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР